Læs mere

Om KM Consulting House

KM Consulting House tilbyder rådgivning og kontrakt- og indkøbsstyring til medicinal-, biotek- og medico-virksomheder, som planlægger eller har igangsat nybyggeri (CAPEX), ombygning eller proces-tilpasninger.

KM Consulting House

20+ års erfaring

KM Consulting House tilbyder rådgivning og kontrakt- og indkøbsstyring til medicinal-, biotek- og medico-virksomheder, som planlægger eller har igangsat nybyggeri (CAPEX), ombygning eller proces-tilpasninger. Der er fokus på holdbare og værdiskabende løsninger for både klienter og leverandører – uden at tilsidesætte krav fra kunder og myndigheder.

Takket være et bredt funderet netværk til leverandører i ind- og udland har KM Consulting House de rette forudsætninger for at kunne bistå konstruktivt og professionelt i valg og sammensætning af de bedste leverandører og entreprenører til det givne projekt.

KM Consulting House ejes og ledes af Jens Kristian Petersen, uddannet cand. merc. og certificeret Lead Auditor, ISO 9001:2015, Quality Management, med 20 års dokumenteret erfaring inden for styring og eksekvering af sourcing og indkøbsprocesser til GMP-kontrollerede virksomheder.

Navnet KM Consulting House kommer af Kimmerslev Mølle  ved Borup syd for Køge.  Kimmerslev Mølle er en af Danmarks ældste middelaldermøller.

Jeg kan tilbyde ydelser som:

GxP-udstyr

CAPEX

ISO-9001:2015, Q300

KONTAKT KM CONSULTING HOUSE

Hør mere om jeres muligheder

Du er velkommen til at kontakte KM Consulting House, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om mine løsninger, rådgivning samt kontrakt- og indkøbsstyring. Jeg står altid klar til at hjælpe og klarlægge mulighederne for jer.